Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Μια νέα εποχή για τους Nightwish;

  Το γνωστό φινλανδικό συγκρότημα συμφωνικής μέταλ μουσικής Nightwish, το οποίο αυτή τη περίοδο βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία για να προωθήσουν το καινούργιο τους άλμπουμ "Imaginaerum", βρίσκεται πιθανόν στην αρχή μιας νέας εποχής αφού η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Annete Olzon αποχώρησε απρόσμενα από το συγκρότημα την 1 Οκτωβρίου 2012.Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
  Το συγκρότημα αποτελούταν αρχικά απο τους: Tuomas Holopainen(Συνθέτης,Πλήκτρα), Emppu Vuorinen(Κιθάρα) (οι οποίοι αποτελούν και ιδρυτές του συγκροτήματος), Jukka Nevalainen(Ντράμς), Marco Hietala(Μπάσο,Φωνητικά) και την Tarja Turunen(Φωνητικά).
  Η Tarja αποχώρησε απο το συγκρότημα στις 21 Οκτωβρίου 2005, μετά το τέλος της περιοδείας του συγκροτήματος και πιο συγκεκριμένα μετά τη συναυλία του συγκροτήματος στο Hartwall Arena στο Helsinki εν ονόματι:End of an Era (το όνομα θεωρήθηκε από πολλούς προφητικό αφού σημαίνει Το τέλος μιας εποχής).Από τότε η Tarja έχει επιτύχει μια σπουδαία solo καριέρα.

Μετά την Tarja ήρθε η σειρά της δεύτερης τραγουδίστριας των Nightwish να αφήσει το στίγμα της στο συγκρότημα.Η Αnnete Olzon έγινε μέλος του συγκροτήματος στις αρχές του 2007 και αποχώρησε πρίν λίγο καιρό στη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας τους.


            



  Οι Nightwish με την Tarja.

                                          



Τη θέση της πήρε(προσωρινά όπως δηλώνει το συγκρότημα) η Floor Jansen, πρώην τραγουδίστρια του συγκροτήματος After Forever και τραγουδίστρια του συγκροτήματος ReVamp








  Οι Nightwish με την Annete.



 Oι Nightwish με την Floor Jansen.

                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου